Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.24. 20:50 sziporkah

Ami mindig elvarázsol...

...az a Moschino. Egyszerűen mindig fantasztikusat alkotnak. Az idei tavaszi-nyári kollekciótól majd elolvadtam, annyira bejöttek azok a maszkulin lakkcipők, és azok a virág-napszemüvegeket, a csodás táskákkal, és a sok rózaszínnel.(nem mintha pink párti lennék, de akkor is....) És most, most, most, valami fantasztikusra sikeredett a kollekció. A KALAP mindig, mindenhol bejön, abszolúte favorit, na meg ezek a szőrmék,és az a könnyed maszkulin elegancia, amit a dívás look-al párosítottak, egyszerűen frenetikus. Az ékszerek szuperek, és a kabátoktól teljesen elolvadtam. Úgyhogy most nézzétek meg, mi az, ami engem minden új szezonban lázbahoz. Nem más, mint a Moschino.                      

  itt nagyban pedig a kedvenceim láthatóak.(áhh imádom a Moschinot.)

Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 401930

Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 401988Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 401954

Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 402114Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 401961

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

backstage photos, köszönet az amerikai elle-nek, úgyhogy most úgy csodáljátok a kedvenc divatmárkám idei sminkjeit, és backstage fotóit. A sminkről annyit, hogy nude arc, vörös ajkak. Abszolúte bejön.

Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 407452Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 407464

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kiegészítők. táskák, övek, ékszerek. annyira csodásak, és mert persze a Moschino tervezte őket.

Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 402909Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 402902Moschino Fall 2010 Fashion Week Photos 402983

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és végül csodáljátok meg mindezt teljes egészében, videón.

 1.rész

2.rész.plussz pont Tiga-Shoes c. számáért, amiért berakták. IMÁDOM ezeket a ruhákat.

úgyhogy EZ van. Egyszerűen csodás. Rojtok, fekete harisnyák, kalapok, és merész kiegészítők, amik lehetőleg aranyozottak(vagy aranyok??) Óh, és úgy látom a Moschino-nál a platform leáldozóban....Rossella Jardini, most is nagyot alkotott.(legalábbis szerintem)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr562173581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása