Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.28. 16:06 sziporkah

napi polyvore

Igyekeztem olyan outfitet kreálni, amit akár egy secondhand (ja, igen turkáló, csak azért hívják puccosan secondhand-nek, mert így kicsit ellensúlyozza azt, hogy az adott C.K. pólót esetleg egy öregedő, kicsit elhízott, festetett hajú háziasszony hordta, mert ajándékba kapta a menő lakberendező gyerekétől) boltban is beszerezhetsz.

Norvég mintás kötött pulcsi, amit akár még az otthoni ruhák között is megtalál az ember, eléggé oversize fazon, de megéri, mert ha egy kicsit felgyűrjük az ujját, még jobban "emeljük" a szintet. Aztán itt van egy rémaranyos nadrág, szürke (igen, az idei szezon must have-je), így ehhez a pulcsihoz is remekül illik, plusz kényelmes is, de nem azt a jogging alsó hatást kelti. (azaz nem minden testalkaton kelti azt). Aztán itt van a KEDVENCEM, a bakancs, ami a tél kedvence, ehhez a szetthez is remekül illik, de felvehető leggings+szoknya párosításhoz, a rock'n' roll hatás kedvéért, aztán sikeresen passzol egy csőnadrággal is, vagy egyéb boot cut nadrággal. Végül itt van egy ALMA bag, ez elegánsabbá teszi a szettet. Mindig azt mondom, megéri befekteti egy drága táskába. (egyébként ilyen ALMA fazonú a Louis Vuitton idei kampányában látható táska.) Mindegy, szaladj el akár egy turkálóba, akár máshová, és szerezz be egy ilyen szettet. Musthave!

Árlista:

Oversize pulóver 137.030 HUF

Alexander McQueen kasmír nadrág 147.665 HUF

Chloé bakancs 104.125 HUF

Alma bag 293.345 HUF

r

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr672254505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása