Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.31. 18:57 sziporkah

kényeztesd a lábad. stílusosan.

Egyébként ez nem egy hülye tucatcikk az otthoni szépségápolásról, vagy arról, hogy az ember mit kenjen-fenjen a lábfejére, hogy úgy nézzenek ki a lábai, hogy azt Kleopátra is megirigyelné. Dehogy, ez sokkal több.

Cipő-divat 2010 fall/winter

 

Igen, eljönnek azok a napok, amikor a szokásos kis vászoncipőben fázni fognak a lábak, így az üszkösödés veszélyeit kezded taglalni, majd megijedsz, hogy az üszkösödés a végtagok elvesztéséhez is vezet(het), így a legközelebbi cipőboltba beronhansz, és veszel hat pár cipőt. Nagyjából mindegyik ugyanolyan, de te tudod és látod is a különbséget. Elköltöttél egy csomó pénzt, de örülsz, mert még évekig járhatsz-kelhetsz a szépséges lábaidon.

Először is.Nyugodj meg, vegyél mély levegőt, nem lesz üszkös a lábad, csakazért, mert egy reggel fáznak a lábujjaid. (persze egyszer én is megijedtem, hogy mi lesz ha?? de ezeket a mi lesz ha? gondolatokat EL KELL hessegetni. )Mert te egy valódi fashioniszta vagy, aki tudja, mi lesz az idei trend, és az alapján vesz cipőt. Én unom, hogy néha olyan cuccot veszek, ami végül nem tetszik, mert nem elég divatos. Úgyhogy ennek vége, már csakis olyat veszek, ami ezerszáz százalékosan tetszik. Na midnegy, ez egy másik téma.

Mire figyelj, ha cipőt mész venni??

VASTAG zokinval próbáld meg, és semmiképp se szorítson. Olyan csizmát/cipőt/bakancsot válasssz, ami illik a kabátodhoz. Most menő az éksarok, a szőrme, a camel színek, a fémbetétes cipőorr, a platform bakancs, a kígyóbőr csizma, gauchók,antik hatású bőrök, klumpa-csizmák, visszahajtások.(oké, most jöjjön mindez képekben)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr352258916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása